Catering

Omdat een overlijden verdriet, machteloosheid en onzekerheid mee brengt is het belangrijk dat het afscheid tot in detail goed geregeld wordt. Dat omvat ook de verzorging van de inwendige mens, en dat betreft zowel de familie als de belangstellenden.
Koffie met cake en soep met broodjes zijn uiteraard altijd mogelijk maar als u wilt kunt u ook voor iets anders kiezen.
Nu de 1e generatie Indisch Nederlanders ons ontvallen zijn, is onze Indische cultuur en daarmee de traditie aan het veranderen. De volgende generaties vullen tradities op hun eigen manier in. Toch blijft de wens en het verlangen om bepaalde gewoontes en gebruiken in stand te houden, maar op een eigentijdse manier.
Het samenzijn en het samen eten blijft centraal bij belangrijke gebeurtenissen.
Waar het vroeger een uitzondering was om een catering te betrekken bij een gebeurtenis is het nu vaak een uitkomst om uzelf en de familie te ontlasten.
Wij verzorgen indien gewenst Indische koekjes, warme snacks, een Indonesisch lopend buffet, de originele rijsttafel of een sate barbecue in Indische sfeer. Dit kan gerealiseerd worden op de dag van de uitvaart, maar ook eerder bij de familie thuis of bij de condoleance of bij de selamatan op de 40e dag na het overlijden.
Een uitgebreide koffietafel, een lunch of een high tea, een arrangement met tapas of sushi behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij zorgen er voor dat de catering op een fijngevoelige, correcte en stijlvolle manier wordt uitgevoerd.
Wij horen graag van u wat uw wensen zijn.

Reacties zijn gesloten.