Uw eigen uitvaart?

Een goed en fijn gesprek.
Het is helemaal niet vreemd om ook over uw eigen afscheid na te denken. U neemt uw hele leven lang al beslissingen en ook nu, over uw afscheid, moeten er keuzes gemaakt worden. Bijvoorbeeld over wie de uitvaartverzorging doet, het opbaren, de condoleance, de uitvaartplechtigheid. De rouwstoet, etc.
Hoe ziet u de uitvaart eigenlijk voor u? Welke sfeer spreekt u aan en wie gaan er spreken? Hoe geven we de herinnering vorm? Heeft u een fotograaf op het oog, of wilt u laten filmen. Denkt u aan muziek? Live?
Verkiest u een kerkelijke uitvaart of juist niet? Na afloop koffie/ cake of liever kue lapis, een lemper of een bordje nassi, lodeh en rendang? Heeft u speciale verzoeken, kunnen wij nog iets extra’s voor u betekenen.
Als u eens wilt praten over uw ideeën en wensen, maar ook als u vragen heeft omdat u nog niet weet hoe t allemaal precies zit met een uitvaart, de verzekering en de kosten, sta ik graag voor u klaar.
U ontvangt dan niet alleen informatie maar mogelijk ook inspiratie, voor het plannen van een waardevol en passend afscheid.
Het is immers belangrijk dat u zich er goed bij voelt en er op kan vertrouwen dat uw afscheid goed geregeld is.
En ook voor uw nabestaanden is het meer dan prettig als een en ander duidelijk is en op schrift staat.
Dus bel mij gerust op voor een afspraak. Dan kom ik vrijblijvend en geheel kosteloos voor een goed en fijn gesprek bij u langs.

Reacties zijn gesloten.