Wie

Mijn naam is Corrie Elders, ik ben getrouwd en moeder van twee inmiddels volwassen kinderen. Jarenlang heb ik gewerkt als directiesecretaresse in de bouwsector. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan. Een afwisselende baan met leuke collega’s, waar ik veel van mijn capaciteiten in kwijt kon. Maar toch ontbrak er altijd iets, ik wilde meer… In 2013 heb ik mijn hart gevolgd en heb ik een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: Ik ben toen begonnen met de HBO opleiding uitvaartbegeleiding en sinds 2015 ben ik werkzaam als zelfstandig uitvaartverzorger. Mijn verlangen om te kunnen geven en van betekenis te kunnen zijn, liggen daaraan ten grondslag. Juist als er sprake is van verlies en afscheid nemen, is de nabijheid van die ander mijns inziens zo essentieel. Ik had mijn bestemming gevonden. ‘Waar je talent en de behoeftes van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping”.

Mijn naam is Sylvia Elders. Na mijn HBO opleiding Opbouwwerk aan de Sociale Academie Arnhem ben ik jaren werkzaam geweest op het brede terrein van welzijnswerk met als specialisatie de thematiek van multicultureel samenleven. Ik organiseerde uiteenlopende projecten, symposiums en events. In mijn vrije tijd ben ik actief in het Indisch netwerk en presenteer o.a. Pasar Malams. Ik deed veel ervaring op in advisering, coaching, organisatie en presentatie, hetgeen mij nu, bij het verzorgen van een uitvaart goed van pas komt.
In de afgelopen jaren heb ik een aantal dierbaren verloren die mij intens lief waren en doorliep het pijnlijke proces van verlies en rouw en verdiepte mij steeds meer in de thema’s overlijden en afscheid. 
Toen mijn zus, Corrie, met eenzelfde belangstelling, klaar was met de opleiding Vitaedis Uitvaartzorg en mij erover vertelde besloot ik ook een opleiding tot uitvaartondernemer te volgen en heb deze inmiddels ook succesvol afgerond.

Onze grondhouding is multicultureel maar door onze eigen Indische achtergrond ligt de Indische gemeenschap ons na aan het hart. Door de reis naar Indonesië en de Molukken zijn we ons nog sterker bewust geworden van onze identiteit en de wens daar uitdrukking aan te geven.

Het verzorgen van Indische en Molukse uitvaarten geeft ons de mogelijkheid daartoe. Onze uitvaartverzorging is echter voor iedereen die een beroep op ons doet maar door onze achtergrond, ons Indisch hart en een uitgebreid netwerk, kunnen wij voor de Indische gemeenschap van bijzondere betekenis zijn.

Reacties zijn gesloten.