Na de uitvaart

De dagen na het overlijden is een hectische periode en gaan grotendeels langs u heen. Vaak dringt pas na de uitvaart de ware omvang van het ingrijpend verlies door en begint het verwerken van het verdriet.
Sommige mensen worden zó overspoeld door emoties, dat ze het gevoel krijgen er in te verdrinken. Tegelijkertijd moet er van alles geregeld worden. Wellicht kunt u daarbij terugvallen op familie en vrienden of bijvoorbeeld een pastoraal werker.
Kasih Sayang / Impact Uitvaartzorg wilt u ook van dienst zijn. Na de uitvaart bel ik u op, om te horen het met u gaat en als u wilt, kom ik langs. Het doet goed om dan samen terug te kijken hoe de dagen na het overlijden en de uitvaart zijn gegaan.
We maken een vervolgafspraak voor de week daar na. Dan bieden wij u de factuur en lichten deze eventueel toe. Ik hoor graag van u of u vragen heeft of dat er dingen zijn waar u tegenaan loopt. Wellicht zijn er nog zaken die met de uitvaart te maken hebben en die u wilt af ronden, zoals bijvoorbeeld het versturen van dankbetuigingen. Als u dat wilt kunnen we samen een mooie persoonlijke kaart op stellen. Als u vragen heeft over asbestemming of het uitzoeken van een grafmonument kan ik u vertellen over de verschillende mogelijkheden. Ook als die zaken niet aan de orde zijn ben ik er voor een gewoon en fijn gesprek met u.

 

Reacties zijn gesloten.