Muziek

Muziek hoort bij het leven en daarom ook bij een afscheid. Het zorgt voor een bijzondere sfeer en een mooie uitvaartplechtigheid, waarin ruimte is voor herinneringen en emoties. Persoonlijke muziek, die kenmerkend is voor de overledene kan gedachten en gevoelens verwoorden en brengt troost, herinnering, steun en een glimlach.
Als u tijdens de afscheidsbijeenkomst muziek wilt laten horen, vindt u onder de tab “Tjampoer” de links met Muziek en Indische muziek. Ze zijn gelinkt aan Youtube zodat u het nummer meteen kunt beluisteren. Als u Elders en Elders Uitvaartzorg de uitvaart van uw dierbare laat organiseren, kunnen wij de muziek voor u downloaden, branden en zorgen dat de nummers op het juiste moment worden gedraaid. Dit mag u uiteraard ook zelf doen.
Binnen de Indische cultuur neemt niet alleen het luisteren naar muziek een grote rol maar ook het beoefenen daar van. Veel mensen weten vaak bij leven al welke muziek zij bij hun uitvaart willen. Wellicht heeft de overleden dierbare deze nummers opgeschreven of opgenomen op een CD. Dan kunt u deze natuurlijk gebruiken. Ik kan u ook helpen bij de keuze van muziek.
Als u kiest voor Live muziek en u wilt een performance van een zanger, een zangeres of muzikant(en) in Indische sfeer, informeer ik u graag over de mogelijkheden die wij hebben.
Als u wilt kan ik u helpen de tekst van een lied te gebruiken als rouwtekst voor een eventuele toespraak bij de uitvaart. De muziek past dan harmonisch in de plechtigheid.

Reacties zijn gesloten.